CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 28, 2010

TOLONG KAMI KUNCI BILIK KAMI PATAH!!!


Mownink cemua!!!!!
diharap ambil iktibar dari cerita ni...
iesya bgun pagi then member2 bilik bagi tahu..'KUNCI KITA PATAH LA SEMALAM, KITA TERPERANGKAP DALAM BILIK' aduh...ingat diorg gurau...rupanya salah..memang realiti pun....tension rasa...dah la time2 ni asa nk g ke toilet je!!!!
em...tp iesya mls nak serabut pikir sal ni iesya on9 dlu...tgu org dtg selamtkn kami semua...haha..amin

ni pic kunci yang patah

5 comments:

Ismail Noh said...

buat baru then duplicate banyabanyakbanyak ye..

Anak Perak said...

wah,ganas betul smp leh patah.hak3..

missiesya said...

untuk ismail noh: haha ne leh wat duplicate..iesya karang dlm week last untuk present report LI tumpang bilik memebr...member lak xda..dia duk umah...semua student LI yg dtg present duk bilik yg disediakn but kami ni xnk duk bilik tu..xdaftar..cuma tumpang bilik member..jdi xleh minta kat pihak pengurusan untuk tolong..maklumlah pendatang asing..
pe2 pun mujur gak ada dah mai selamat kami...jiran2 bilik..hehe

Si Kenit said...

kesiannyeeee. :(

nuovic said...

hahaha.. truknye.. ni mesti lepaskan geram lepas penat praktikal..