CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, January 4, 2010

Panty liner boleh hilang bau kasut dan jdi cool fever



ai2!!!!!
...........
panty liner leh jdi cool fever?wah hebatkn?hehe..tergerak ati nk tulis n3 ni gara2 da client dtg td kat office yg aku gah wat praktikal..dia dtg jumpa bos sal hal halal ekspo & confernece yg xlma lagi akn ada kat PISA...tmpat ak praktikal tu adlh company wat event..nti jemput2 dtg ye..hehe 29 hingga 31 jan ni k..kul 1100 pagi smpai 7 mlm..dtg tau..hehe..promote!!

k2...kita smbung sal topik utama k
client tu da bwa 1 produk ni..dia cita semua kelebihan sal produk dia..termasuk lah sal panty liner yg dikeluarkan oleh company 2..tp semuanya made in china..sal halal..di jamin halal k pada kaum wanita.sal tadi ak siap survey tnya client tu g..memg nmpak ok r produk tu..tp yg wat ak nk tergelak ni bila client 2 gtau painty liner leh ltak atau tmpal kat tpak kasut..bg ilang bau..terutama utuk kaum laki2..hehe..tdi bila ak blik umah.ak asa mcm nk survey tgk je btul x client tdi ckp..lalu ak buka internet.cri2 maklumat..surf2..akhir jumpa..da link ni gtau sal semua yg client 2 gtau tu..nk tau klik n baca
http://www.wanitamelayu.com/forum/showthread.php?p=2809256

btul x pe ak kata?hehe..panty liner bnyak kegunaan k=)


glitter-graphics.com

16 comments:

amirah said...

erk...bole plak ad fungsi lain

missiesya said...

tu r...mula2 xcya.tp bla dia cita percya la juga

SuRayA^i. said...

nseb baek la die kate panty liner, bukan pad -_-"

missiesya said...

haha..lau pad..alamat..xmuat la kat tpak kasut

ahmad fais ishak said...

ni baru 1st time saya dengar

isk

Uruchimaru @ kf said...

maaf ller..panty line rtue haper?

Aidi-Safuan said...

pantyliner dengan pad lain ke? xtau pon! huhu

DILA is AZIE said...

itu la keistimewaan panty liner.hehe. :)

missiesya said...

fais:..sma r..ni bru 1st time dgr gak.hehe

kf:panty liner tu sejenis bnda alh..nk tau surf2 la maklumat k

aidi:xtau?huhu..ni kn da gtau...

JMR said...

wah..multitasking rupanya menda tu..hikhikhik

TARANTULAHuruHARArey said...

yeah satu inovasi baru

fiD said...

aku leh try kew? heheh

Zuewairy said...

kamo LI kat png eh?

HonEyBuNNy said...

hhehe..mcm2 jgk kegunaan pntyliner kan..ihihi

Kapten Luffy said...

eh aku guna lotion johnson n johnson jer kat kaki... hilang bau kaki wei

haha

Uruchimaru @ kf said...

hahahaha...mo pengsan surt gugel !