CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, December 25, 2009

Hari asing dlm hidupku!!!!!







24 disember 09..trikh agak brmakna dlm hidupku..



new experience..hehe..



aku dpt celebrate chrismast day smbil dpt juga present2 yg agak unik..hehe..



ceritanya bermula begini.........



..............................................................................................................................................................................



aku karang gah praktikal kat sebuah event mngt company yg trkenal kat penang..kat office aku semuanya chinese except diriku yg kerdil ni..(kerdil ke aku ni?)



disebabkn bos aku chinese christian..so..dia jemput ak join compny annual lunch mcm interesting je kn?hehe..so..ak join la..kami nya annual lunch kat handwick house..kat area northem tower penang..



memg exclusive ar...



hehe..walau agak kekok kerna xphm semua ckp cina diorang..aku wat2 paham je



hehe...tp yg pasti..bos gan lain2 semua bik gan aku..diorg layan ak elok..xmcm orang asing..hehe



leh bayangkan x?dlm restoran tu..



only aku je malay yg pakai bju kurung bersama topi santa hasil pemberian bos aku..hehe.ak xkisah..aku pakai je..mkanan mmg best..n HALAL..coz bos ak menghormati ak..diorg xminum any wain..hehe..



pas mkn aku gan bos and rakan sekerja lain mula acara tukar2 hdiah..



kebetulan..aku dpt hdiah dri bos pling besr..ceo..hehe.ak dpt bju tshirt..cntik gak..hdiah aku dpt kat sisly..operation executive kat situ..hehe..hdiah ke2 adalah sumbgn dri client company..aku dapat penanda buku clssic bercorak cheongsam yg dibuat dri tembaga..cntik n unik..dan aku juga dpt adiah tmbhn dri client cmpny..iaitu tempat letak wain dri jepun..tp ak trima je..bukanya aku simpan wain..tp as a gift ak wat kenangan untuk tanam bunga je dlm bnda 2..hehe..tp



pe2 pun,,,,



itulah pglman pling beharga..



thanks fr all intramember..i will remember all the memories..



[jom lihat pic2 yg sempat aku tgkp,yg xda sebab ak sibuk mkn..hehe]

............................................................................................................................................................................







1 comments:

TARANTULAH said...

ni angan2 yang buakn lagi simple lor..

mahal siot..hehehe